Start av One Stop Future Shop

I mitten av december 2015 beviljades projektet One Stop Future Shop av Tillväxtverket, och officiell start till den 1 januari 2016. Det långsiktiga målet med One Stop Future Shop är att bidra till att Västra Götalands regionen ska ses som en entreprenöriell och företagsam plats för alla och att fler ska komma i självförsörjning.

Snart smygöppnar vi
I april 2016 smygöppnar One Stop Future Shops Business Center på Vårväderstorget i Biskopsgården, Göteborg. Officiell invigning sker först i början på maj.

Projektet kommer erbjuder kostnadsfri rådgivning och stöd till nyföretagare i Västra Götalands regionen. Vi kommer också att stötta befintliga företag som vill växa. Projektet har ett särskilt fokus på hållbarhet och socialt företagande. One Stop Future Shop erbjuder även kurser, föreläsningar, mentorskap med mera.

Samarbetsparters och samverkan

Logo_Webb_EUflagga

Projektet är delvis finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden i samarbete med flera samarbetspartners: Göteborgs Stad genom stadsdelsförvaltningarna SDF Västra Hisingen, SDF Lundby, SDF Norra Hisingen, Göteborgslokaler, Lokalförvaltningen, BRG, Röda korset och Göteborgs universitet (Sahlgrenska school of innovation and entrepreneurship).

Vi bedriver aktivt samverkan med både regionala, nationella och internationella samverkansparters.