3/9 Ö-festen

Lördagen den 3 september blir det Ö-fest på Ringön i Göteborg. Vi i One Stop Future Shop är med under festdagen genom en matmarknad med fokus på råvaror och produkter från Hisingen. Eventets program fylls på hela tiden – enklast är att följa Ö-festen på Facebook.

Kom förbi med vänner och familj, fynda, kalasa och fyll på i förråden!

Om Ö-festen

Ö-festen är en gatufest och marknad på Ringön. Hela Järnmalmsgatan längs älven förvandlas till en stor fest med livemusik, en Ringöloppis där företagen på ön gjort vindsröjning och lagerrensning, matmarknad ihop med One Stop Future Shop och Global Picnic, frukt och grönt från odlarna på Hisingen med mera med mera. Järnhallens Hall of Fame har vernissage och vi hoppas på bilparad och parkour. Och när mörkret faller blir det filmvisning ihop med Filmfestivalen. Initierat av Saltet på Ringön.