Säg Hej! och Pitcha din idé

Hej – Du vet väl att vi är med på Göteborgs Kulturkalas?

Nu kan vi också berätta mer om juryn. Nedan finns beskrivningar av alla jurymedlemmar och deras bakgrund. Ta chansen att ta del av deras samlade kunskaper och erfarenheter inom idégenerering och entreprenörskap!

På Kulturkalaset kan du besöka vårt tält i Bältesspännarparken. Vi har rådgivning, pitchskola och en pitchtävling – där du kan testa din idé i skarpt läge för den namnkunniga juryn. Onsdag den 17 augusti finns vi på plats från klockan 12. Se hela programmet här.

Pitcha din idé – juryn

W_DorkhanyDorkhany Gheljai –  grundare av Saffran&Co Scandinavia AB
Dorkhany har drivit företaget sedan gymnasiet och är i höst aktuell som vd för en av Sveriges hetaste startup 2016. Hon är 25 år och mamma till fyra flyktingbarn från Afghanistan. Förutom två bolag, fyra barn, en hund och sambo så utbildar hon familjehem som tar emot ensamkommande barn i Malmö Stad.

W_Jerker.pngJerker Lindsten – VD HiQ
HiQ är Sveriges ledande utvecklare av digital innovation. HiQ förenklar vardagen genom digitala innovativa lösningar inom alla branscher. Jerker Lindsten har lång erfarenhet och en bred kunskap om IT-branschen. Han är en omtyckt VD som kombinerar medkänsla och engagemang för sina anställda med en stark vision och affärsdriven mentalitet.

Sanaz Tarlani – Sanaz JuristfirmaW_Sanaz
Sanaz Tarlani är jurist, krönikör, föreläsare och grundaren av Sanaz Juristfirma AB. Sanaz Tarlani valde att en dag säga upp sig ifrån sitt arbete för att uppfylla sin dröm – drömmen om att göra något helt nytt i en konservativ bransch. Idag driver hon Sanaz Juristfirma i hjärtat av Göteborg, Avenyn, med fokus på juridik och omtanke.

 

W_Johan
Johan Maresch – Innovation IT Volvocars

Johan är en serieentreprenör och intraprenör med bakgrund inom telekom management och IT. Johan är en av grundarna av Innovation Pioneers International. Han undervisar på IHM Business School, och hjälper nystartade på många olika sätt.

 

 

W_Odgard
Ödgärd Andersson – VP, Head of Ericsson Göteborg
Ödgärd har 20 års erfarenhet av ledarskap och produkt-
utveckling för dagens och framtidens mobilkommunikationssystem. Hon leder en organisation med 2500 ingenjörer. Ödgärd drivs av en passion för innovation som positivt påverkar
människors liv.