Vad kan du vinna på Pitcha din idé?

Nu börjar det bli klart med priserna i vår pitchtävling Pitcha din idé – starta din framtid. Vad sägs om juridisk rådgivning, eller en långlunch med meriterade ADs för att utveckla din kommunikation? Från Volvocars kan du vinna en inspirations- och erfarenhetslunch. Så kom och pitcha – den 17 augusti på Göteborgs Kulturkalas!
Pitcha din idé – starta din framtid riktar sig till dig som är mellan 18-35 år och har en bra idé. Under dagen får du stöd i att utveckla och lära dig att presentera idén för andra!

Från HiQ kommer följande pris:
‪En 2 timmars utvecklingslunch med en av våra meriterade ADs för vidareutveckling kring kommunikativa delar i pitch och uppstartsarbete. Berätta om din idé och få hjälp att utveckla denna kommunikativt på flera olika plan.

Från Sanaz Juristfirma AB kommer följande pris:
Två timmes juridisk rådgivning där deltagaren kan få med sig några grundläggande tips om vad man bör tänka på ur ett juridiskt perspektiv utifrån sin idé eller när man startar eget.

Från Volvo Cars kommer följande pris:
För att få extra energi till iden, projektet och individen bjuder Volvocars på en inspirations och erfarenhetslunch tillsammans med erfarna idé-, affärs- och konceptutvecklare. Ett tillfälle att testa pitchen, bygga kontakter och samla erfarenhet från intrapreneurer från Volvocars.

Anmälan och frågor
Är du intresserad av att pitcha din idé under Göteborgs Kulturkalas – anmäl dig till vår provpitchning genom att maila direkt till onestopfutureshop@goteborg.se med namn, telefonnummer och kort om din idé.

Pitcha din idé – starta din framtid! arrangeras av One Stop Future Shop och Drivhuset Göteborg.

Läs mer om Pitcha din idé – starta din framtid här.