14/11 Föreläsning: Sälj mer i din butik

– Få nöjdare kunde på köpet!

Välkommen till en föreläsning  där du får tipsen som gör att du säljer mer och får nöjdare kunder på köpet. Denna föreläsning passar dig som driver eller ska starta ett företag  där du säljer till privatpersoner som kommer till din lokal. Det kanske är en butik, frisörsalong, restaurang, café, massageklinik eller någon annan liknande verksamhet.

Kunder uppskattar att du är aktiv säljare, ger råd och hjälper till. Hur mycket du ska hjälpa till beror dels på kunden och dels på vad du säljer. Med enkel säljteknik och några praktiska verktyg väcker du dina kunders vilja att köpa och du lotsar dem till bästa möjliga köp. Du får en röd tråd att följa i mötet med varje kund.

Den största skillnaden mellan dig och dina konkurrenter är den personliga försäljningen. Använd den skillnaden till din fördel, sälj aktivt, och gör så att kunderna köper mer, kommer tillbaka och rekommenderar din verksamhet till andra.

Föreläsningen är kostnadsfri!

När: Måndag 14 november, klockan 17-19
Var: One Stop Future Shop Business Center, Vårväderstorget 1
Språk: Svenska med förklaring på engelska vid behov
Anmälan och frågor: Majid Fard, majid.fard@vh.goteborg.se