Pitcha din idé – i film på 3 min!

 

Under Göteborgs Kulturkalas den 17 augusti slog One Stop Future Shop upp sitt tält i Bältesspännarparken tillsammans med Drivhuset för att under en dag genomföra eventet Pitcha din idé. 

Det var många modiga som vågade sig fram och pitcha sin idé framför en jury och en nyfiken allmänhet. Det visar på att det finns unga människor med bra idéer som med rätt stöd kan starta och driva företag.

Fem personer tog sig vidare från provpitchningen under dagen och pitchade i finalen. Det var en stor bredd på idéerna – se finalen och vinnarna i videon!

Juryn bestod av: Dorkhany Gheljai – grundare av Saffran & Co Scandinavia AB, Jerker Lindsten – VD HiQ, Sanaz Tarlani – Sanaz Juristfirma, Johan Maresch – Innovation IT Volvocars och Ödgärd Andersson – VP, Head of Ericsson Göteborg.