Nyanlända presenterar sina idéer inom företagande

Tisdagen den 30 maj gick finalen av Start-up FastTrack av stapeln. Under finalen valde flera av deltagarna att gå upp på scen och presentera sina entreprenöriella idéer för juryn och publiken. Upplevelsebaserad växthusrestaurang, 3D modellering och biodling var bara några av de spännande idéer som presenterades. Se bildcollaget nedan från kvällen!

Det är över 50 personer som genomfört starta eget-kursen i denna omgång. Samtliga deltagare har möjlighet till fortsatt företagsrådgivning genom One Stop Future Shop för att kunna utveckla sina företagsidéer.

Start-up FastTrack är snabbspåret för nyanlända i att starta och driva företag i Sverige som vi anordnar i One Stop Future Shop. Nästa kursomgång planeras till hösten 2017.
Läs mer om innehållet i kursen här.

Juryn Start-up FastTrack finalen:
Ahed Hamzé, Almi
Dahir Khalid, Resurskonsulterna AB
Helena Lindahl, opportunity day
Linda Gale, SEB